Over mij

 

Mijn naam is José van Keken. Sinds ik me verdiep in persoonlijke ontwikkeling ben ik gefascineerd door de inzichten die mensen kunnen krijgen in hun eigen functioneren. Het is mooi om te zien hoe bewustzijn mensen vrijheid geeft, hoe hun eigen verlangen weer in zicht komt.

Door mijn coachopleiding bij “Move a Mountain” heb ik inzicht gekregen in hoe wij mensen omgaan met levensvragen en hoe ieder voor zich op zoek is naar zingeving en geluk. Deze kennis, mijn levenservaring en mijn ruime werkervaring in de gezondheidszorg zet ik in voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor mijn werkmethodes verwijs ik je naar de desbetreffende pagina.

Mijn werkwijze is professioneel maar zal door mijn persoonlijke inbreng ook humorvol en informeel zijn.

De locatie van mijn praktijkruimte in Amersfoort Vathorst is aan de Laak. Dit stroompje is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige rivier. Het geloof in de mogelijkheid om te groeien en te blijven wie je bent is de basis van mijn coaching.