mini bieb van Coach aan de Laak

Vandaag live: Minibieb van Coach aan de Laak.

Ik loop al een tijd met het idee om de vele boeken die in huis zijn te delen met mensen die ook graag lezen. Ik heb de ervaring dat het lezen van romans vaak tot persoonlijke inzichten leidt. In ieder geval zorgt een boek voor ontspanning en laten ze je even op iets anders focussen dan het leven van alledag.

Bij het begin van de Boekenweek leek het me een goed idee om de minibieb te openen.

Deze bibliotheek bevat een aantal kinderboeken, romans van Nicci French, Nicolo Amanti: Ik haal je op, ik neem je mee en Ik ben niet bang. Verder de keukenmeidenroman van Katryn Stockett (erg mooi over de situatie van een zwarte vrouw in de jaren zestig van de vorige eeuw) en van Carlos Ruiz Zafon; De schaduw van de wind, en natuurlijk nog veel meer.

Spelregels staan op de kast. Ik hoop dat de boeken weer terug komen.

Share

2 antwoorden op “mini bieb van Coach aan de Laak”

  1. Ik loop door Vathorst. Ben hier op bezoek en probeer mijn hoofd leeg te maken in een korte wandeling door de wijk. Een kasthuisje op pootjes kijkt mij aan. Ik struin door de boekencollectie die meer is dan restanten. Rosita Steenbeek schrijft over compassie. Het contragewichtje trekt de kast weer dicht. Ik loop door. Het boekje komt niet terug naar Vathorst, maar heb ik achtergelaten op een openbare boekenplek in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.